Köttlådor

Kött av utegris
Man kan beställa 1/4, 1/2 eller 1/1 gris till priset 60kr/kg. En fjärdedels gris väger ca 20-25 kg och man får då en fjärdedel av varje styckningsdetalj på grisen, dvs 1/2 filé, 1/2 skinka, 1/2 bog, osv. Grisen styckas efter önskemål och önskar man få något malet fixar vi det. Mejla eller ring Emma 0707-996003, för mer information om beställning och styckning.

Kött av lamm
Nu kan vi även erbjuda kött av egenproducerat lamm. Det går bra att beställa 1/2 eller 1/1 lamm till priset 110 kr/kg. Ett helt lamm väger mellan 18-25 kg och det styckas efter önskemål. Mejla eller ring Emma 0707-996003, för mer information om beställning och styckning.



 

Låda av utegris

4 st kotletter (ca1-1,2 kg)

4 st skinkschnitzel ( ca 0,8 kg)

1 st grillskiva, benfri (ca 0,8-1kg)

ca 1 kg tjocka revben

ca 0,8 kg grillskivor av sidfläsk

98 kr/kg

 

 

Lilla lådan nöt

0,8 kg biffar av innanlår

0,8 kg lövbiff

1 kg ugnsstek av fransyska

8 st hamburgare

 610 kr


Stora lådan nöt

1,2 kg rostbiff

1,2 kg grytstek av ytterlår

0,8 kg biff stroganoff

0,8 kg sjömansbiff

0,8 kg biffar av innanlår

0,8 kg lövbiff

1 kg ugnsstek av fransyska

8 st hamburgare

 1215 kr


Vinterlådan, nöt

1 kg grytbitar

1,2 kg bog

1,2 kg grytstek av ytterlår

0,8 kg sjömansbiff

0,8 kg biff stroganoff

 560 kr

 

Färslåda, nöt

5 kg grovmalen nötfärs 450 kr

5 kg finmalen nötfärs 495 kr


Mixlåda

0,8 kg fläskkarré

1,2 kg skinkstek m. svål

1 kg grytbitar av gris

1 kg grytbitar av nöt

1,2 kg fransyska, nöt

0,8 kg lövbiff

810 kr


Fläsklåda

Ca 1 kg fläskkotletter

0,8 kg skinkschnitzel

1,2 kg skinkstek m. svål

1 kg grytbitar

0,8 kg sidfläsk

515 kr 


Färslåda, gris

5 kg grovmalen fläskfärs 345 kr

5 kg finmalen fläskfärs 394 kr

 

Med reservation för slutförsäljning och prisändringar.Köttet är vaccumförpackat och kan hämtas under butikens ordinarie öppettider. Beställ minst en dag i förväg, 042-346602 eller 0707-996003. info@brunnbybostalle.se


 

styckning_nt2.jpg   

Högrev- Gryta, låg värme i ugn under lång tid, förkokas och läggas på grillen

Bog- gryta

Rostbiff- ugnsstek, biff, grillning, grillspett

Innanlår- Lövbiff, råbiff, stek, biff, grillning, grillspett

Fransyska- ugnsstek, marinering till grillning

Ytterlår- grytstek, rulader, biff stroganoff, sjömansbiff, tjälknöl

Rumpstek-grillning, stekning

Flankstek-grillning

Rulle- sjömansbiff

Oxkind- gryta 3-4 timmar

Njurtapp/slaktarbiff-grillning/stekning

   gris_styck_1.jpg

Bog- färs, stek, grytbitar

Karré- stekning, grillning, stek

Lägg-rimmade, kokta till t.ex. rotmos

Tunna revben-grillning, ugnsstekning

Tjocka revben- grillning(ev.förkokning), ugnstekning på låg värme

Sidfläsk- skivat rimmat sidfläsk, bacon, ugnstekning på låg värme, fläskrulad

Kotlettrad- fläskstek, fläskkotletter

Skinka- skinkstek, skinkgrytbitar, skinkfärs, skinkschnitzel, grillning

  lamm_styck.jpg

Bog-färs, grytbitar, stek

sadel-ugnsstekning

bringa-rulad på låg värme i ugn

lägg-soppa

rygg-kotletter

hals-halskotletter, färs

stek- ugnsstek, grillning, stekning